Nieuws - Urban Nederland, uw Urban kalverdrinkautomaat importeur voor Nederland.

Ga naar de inhoud

Nieuws

Informatie
Opening en Show!

Zet het vast in uw agenda! Vrijdag 13 & zaterdag 14 maart aanstaande openen wij ons verbouwde pand en hebben wij show! Uitnodiging volgt!

Vacature Technisch medewerker!

Wij zijn opzoek naar een Technisch medewerker, specialist Urban kalverdrinkautomaten en milkshuttles! Wil jij onze nieuwe collega worden? Kijk voor meer informatie en de complete vacature op onze mechanisatie website.
Urban sproeikop voor milkshuttles!

Sinds kort verkopen wij de Urban sproeikop voor Urban milkshuttles! Deze sproeikop wordt gemonteerd in de deksel van de shuttle en het melkpistool kan in de sproeikop worden bevestigd. De sproeikop zorgt ervoor dat uw milkshuttle grondig en effectief wordt gereinigd!
Urban lammer drinkautomaten!

“Tijdens de aflamperiode bij geitenhouders is een serieuze aanpak van de opfok van jonge lammeren onontbeerlijk. Steeds vaker wordt voorraadvoedering ingeruild voor het voeren met drinkautomaten. Waar moet een geitenhouder op letten wanneer hij met een drinkautomaat een vlekkeloze opfokken wil realiseren?” (Vee & Gewas, 2019). Sinds dit jaar produceert Urban naast kalver drinkautomaten ook lammer drinkautomaten: de Urban Alma Pro L! Kijk bij onze producten om meer over de lammer drinkautomaat te ontdekken!
Onze Urban specialist in beeld bij 'Bie de Boer'!

In deze video geeft onze Urban specialist uitleg over een Urban kalverdrinkautomaat. Deze Urban Alma pro is geinstalleerd bij de fam. Polling. Kijk bij onze producten en ontdek wat de Urban kalverdrinkautomaten u kunnen bieden!
John Breider Mechanisatie op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden!

Op 12, 13, 14 en 15 december staat John Breider Mechanisatie op de Noord-Nederlandse landbouwbeurs in Leeuwarden in WTC Expo met standnummer 5044. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen. De Landbouwbeurs biedt alle ruimte voor een breed scala aan activiteiten, lezingen, innovaties en nieuwste primeurs in de segmenten veeteelt, akkerbouw, techniek en mechanisatie.
John Breider Mechanisatie op de RMV in Gorinchem!

Vorige week op 27, 28 en 29 november stond John Breider Mechanisatie op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om de bijna 19.000 bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste landbouwmachines en producten.
Terug naar de inhoud