Urban Kalveriglo's - Urban Nederland, uw Urban kalverdrinkautomaat importeur voor Nederland.

Ga naar de inhoud

Urban Kalveriglo's

Producten
Kalverhok
Convenient for you, comfortable for the calf!

De ontwikkeling van het immuunsysteem is een van de belangrijkste zaken tijdens de opfokperiode. Een goede huisvesting is hierbij van essentieel belang. Met name buitenhuisvesting van kalveren draagt bij aan een goede ontwikkeling van de weerstand en het immuunsysteem van het kalf.

Onze Small en Large kalverhok is uitermate geschikt voor de buiten opfok van kalveren tot en met 2 weken. Het hok onderscheidt zich door het sterke en duurzame materiaal en zijn unieke en gepatenteerde hekwerk. De wielen onder onze hokken maken hen gemakkelijk verrijdbaar, in geval van verplaatsing of voor reiniging met de hogedrukspuit elders op het erf. Verversen van stro is een fluitje van een cent door de opklapbare hekken, die - door de slimme sloten - met één hand te bedienen zijn.
  • Voorzien van 2 voederopeningen
  • Gegalvaniseerd, gepatenteerd hekwerk
  • De gladde binnenlaag verhindert bacterievorming en is makkelijk te reinigen
  • Praktisch hek, te openen met 1 hand

  • Sturdy handle at the rear of the hutch
  • De hardhouten drempel houdt het stro in het hok
  • Gemaakt van glasvezelversterkt polyester, hetgeen garant staat voor een lange levensduur en schaduwtemperatuur in de zomer


De Urban kalveriglo's - van alle gemakken voorzien!
Easy to use
Ook het hok kan door middel van scharnieren naar voren kantelen. Zo ligt het stro uit het binnenverblijf vrij, waardoor het snel en moeiteloos opgeruimd kan worden.
Flexible fence door
Verversen van stro is een fluitje van een cent door de opklapbare hekken, die - door de slimme sloten - met één hand te bedienen zijn.
Gemakkelijk verrijbaar
De wielen onder de hokken maken hen gemakkelijk verrijdbaar, in geval van verplaatsing of voor reiniging met de hogedrukspuit elders op het erf.
Het hekwerk
Het scharnierende hekwerk is kantelbaar. Met gekanteld hekwerk kan het buitenverblijf gemakkelijk en snel machinaal gereinigd worden.
Open Top is een heel praktisch en flexibel systeem.

Dit opfoksysteem heeft een opvallend open dak, voor plaatsing binnen in de schuur, of buiten, onder dak. Voor de veehouder, die zijn (of haar) kalveren binnen, of buiten onder dak wil opfokken, is dit een ongelofelijk praktisch en flexibel systeem. Door "Open Top" goed overzicht over de kalveren


• Door de praktische greep is het hok goed kantelbaar en eenvoudig te reinigen
• Door het draaibare opsluithek is het hok goed toegankelijk
• Uitgerust met stevige, onderhoudsvrije wielen, dus makkelijk verrijdbaar

• Het hok met frame op zwenkwielen biedt meer flexibiliteit en een nóg betere verplaatsbaarheid
• Uiterst mobiel en hygiënisch: de hokken rijdt u uit de stal om elders te reinigen, zonder de kans op verspreiding van bacteriën.
LARGE CAPACITY HUTCH XL
Opsluithek
Iglo met groot hekwerk
Groot hekwerk
Iglo met opsluithek
Terug naar de inhoud